SAVE THE DATE! Foreningen Business Kolding inviterer til en fantastisk aften med rød løber, middag, netværk og vigtigst af alt - en hyldest af Kolding Kommunes erhvervsliv.

OBS. Billetterne sættes til salg først i det nye år.

Vi glæder os til at se jer til vores store prisuddelingsshow "AWARD'23", hvor følgende fire priser vil blive uddelt:

Juryerne nominerer tre finalister til hver kategori pba. de mange indstillinger, som er kommet ind - vi offentliggør de nominerede i februar 2023, hvor Foreningen Business Koldings medlemmer kan stemme på deres favorit (mail sendes til alle medlemsvirksomheder).

På selve aftenen, d. 23. februar, finder vi de endelige vindere af de prestigefyldte priser ved en live sms-afstemning, som supplerer juryens og medlemmernes stemmer.

AWARD'23 er forbeholdt medlemmer af Foreningen Business Kolding, og der kan købes max 20 billetter pr. medlemsvirksomhed. 

NB! Billetten.dk håndterer salg af billetter til AWARD, så ved køb af billetter, skal du oprette dig som "ny kunde" med din email og et selvvalgt password, førend du kan få lov at gennemføre din billetbestilling.

Program for aftenen
15.00

Generalforsamling 2023

16.30

Netværk
Mød de nominerede virksomheder inden aftenens afstemning
Netværk med de øvrige deltagere
Velkomstdrinks

17.30

Award '23 starter
Velkomst og middag i Teatersalen
Underholdning

3 retters middag og prisuddeling
Publikum stemmer om hvem, der skal være Årets Iværksætter, Årets Initiativ og hvem der skal have Verdensmålsprisen 2022. Til sidst kåres Årets Virksomhed 2022!

21.30

Tak for i aften!


Før AWARD'23 går i gang afholdes der traditionen tro Generalforsamling i Foreningen Business Kolding fra kl. 15.00 - 17.00. 

Deltagelse i Generalforsamlingen kræver separat tilmelding - tilmeld dig her

Der er nu åbnet op for indstillingerne til de forskellige priser, som uddeles til Foreningen Business Koldings Awardshow. Det er derfor nu, du skal indstille dem, du synes har gjort det ekstra godt. Læs mere...
Foreningen Business Kolding indkalder alle medlemmer til den årlige Generalforsamling torsdag den 23. februar 2023, på Comwell Kolding. Læs mere...
23. februar 2023
kl. 16:30 - 21:30
Comwell Kolding
Teatersalen
Skovbrynet 1
6000 Kolding
425
Signe Z. N. Madsen
simad@businesskolding.dk
Dette arrangement er kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding