Sidste år slog vi Danmarksrekord i antallet af deltagere i Projekt Edison – det skal vi gerne gentage i år. 970 elever er tilmeldt dette års Projekt Edison, hvor 6. og 7. klasses elever dyster i innovation og entreprenørskab, og træner dermed kompetencer der er guld værd for virksomhederne. Til at gøre eleverne endnu bedre, har vi brug for dig som dommer.

Projekt Edison er en sjov og lærerig opfinderkonkurrence, hvor eleverne gennemgår en innovativ læringsproces. Dette års tema er ”Vi skaber energi”, og er blevet til i samarbejde mellem Fonden for Entreprenørskab og Klima- Energi og Forsyningsministeriet.

Dommere til Kommunemesterskabet
3. november kl. 8.00-13.00
IBC
Skamlingvejen 32
6000 Kolding

Vi skal bruge mere end 40 dommere, som kan hjælpe med at bedømme elevernes projekter i tidsrummet mellem 8.00 og 13.00.

Vi starter med et dommerbrief, så du er godt klædt på til opgaven. Opgaven består i at besøge eleverne på deres stande, og høre om deres idé, hvorefter der gives point efter nogle forudbestemte kriterier: idé/koncept, tema, proces, pitch og fra idé til virkelighed.

Det kræver ikke andre forudsætninger, end at du synes, det er spændende at opleve børnenes innovative løsninger på samfundets store og små problemer.

Dommere til Pitchtræning
10. november kl. 11.30-14.00
Pakhuset, Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

10 hold fra Kolding Kommune går videre til landsfinalen. Men inden da skal holdene klædes godt på. Det bliver de med en pitchdag, hvor de starter på IBC, hvor de får hjælp til at forbedre deres udstilling og præsentation.

Kl. 11.30 serverer vi sandwich i Pakhuset, hvorefter eleverne ad to omgange skal pitche foran et dommerpanel. Dertil skal vi bruge 6-8 dommere.

Vær forberedt på at møde energiske, passionerede og ikke mindst kreative unge mennesker.

For mere information, kontakt Tanja

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek

TilmeldingJa, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

03. november 2023 08:00 -
10. november 2023 14:00
6000 Kolding
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027