Afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Invitation til afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Vi ser tilbage på 4 års Interreg5A-projekttid for Fit4Jobs@WaddenC, som er et fælles projekt mellem danske og tyske partnere med fokus på det grænseoverskridende arbejdsmarked og erhvervsprojekt. 

Konferencen finder sted d. 22. juni, 2022 kl. 09:30 - 15:00, på Nordfriesisches Innovations-Center, Schmiedestraße 11, 25899 Niebüll (Tyskland).

Tilmelding via linket her: https://event.wfg-nf.de/event/GwDeLRr9

Programmet:

09.30 Ankomst og morgenmad
10.00 Velkomst og introduktion til dagens program
10.10 Hilsner fra Nordfriesland og Tønder Kommune (1. stellv. Kreispräsident Siegfried Puschmann + Borgmester i Tønder, Jørgen Popp Petersen)
10.20 Tysk-dansk samarbejde i hverdagen - sådan kan det lade sig gøre (administrerende direktør for den Nordfriesland og Tønder Economic Development Agencies)
10.30 Fit4Jobs - Det bedste af 4 år
11.00 4 sessioner (2 sessioner af 30 minutter hver)

  1. innovation i virksomheder, grænseoverskridende økonomisk samarbejde
  2. initiativer for kvalificeret arbejdskraft F4J,Hvordan det tysk-danske grænseområde bliver synligt

12.00 Snacking og snak
13.00 Aktivitetsprogram med:

  • Workshops om bl.a. Lego Serious Game og sociale medier
  • Fit4Fun: Cocktails, bordfodbold, Vikingespil
  • Fit4Dating: Gratis udveksling i små grupper i DE-DK

14.30 Kaffe, kage og farvel
15.00 HAPPY END oF Fit4Jobs@WaddenC

Seneste nyheder

Kokken kommer hjem i din stue

Jonas Henriksen er uddannet kok og manden bag Maade – en nystartet virksomhed, der sætter fokus på samværet og den gode spiseoplevelse med et Private Dining koncept, hvor kokken kommer hjem til dig og serverer maden, så du får oplevelsen af at sidde på restaurant – hjemme i din egen stue.

Vores erhvervskonsulent Majbritt Lykke Sørensen er en af de kolleger, der har været ved Business Kolding i længst tid, og har der for en stor kontaktflade ud til virksomhederne. Hun har styr på vores GDPR, analyser og data – men har også et stort hjerte for sport.

I inviteres med til en brag af en fest for både jobsøgende og virksomheder. Fest For Fyrede arrangeres af Jobindex, Powerjobsøgerne og Kolding Kommune. Her får I en ekstraordinær chance for at stå ansigt til ansigt med helt op til 500 kompetente nye potentielle medarbejdere fra hele landet. Deltagerne vil være en bred gruppe af alle lige fra ufaglærte og til den højtuddannede, ledige og dem der søge nye veje i arbejdslivet.