Afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Invitation til afslutningskonference for projektet Fit4Jobs

Vi ser tilbage på 4 års Interreg5A-projekttid for Fit4Jobs@WaddenC, som er et fælles projekt mellem danske og tyske partnere med fokus på det grænseoverskridende arbejdsmarked og erhvervsprojekt. 

Konferencen finder sted d. 22. juni, 2022 kl. 09:30 - 15:00, på Nordfriesisches Innovations-Center, Schmiedestraße 11, 25899 Niebüll (Tyskland).

Tilmelding via linket her: https://event.wfg-nf.de/event/GwDeLRr9

Programmet:

09.30 Ankomst og morgenmad
10.00 Velkomst og introduktion til dagens program
10.10 Hilsner fra Nordfriesland og Tønder Kommune (1. stellv. Kreispräsident Siegfried Puschmann + Borgmester i Tønder, Jørgen Popp Petersen)
10.20 Tysk-dansk samarbejde i hverdagen - sådan kan det lade sig gøre (administrerende direktør for den Nordfriesland og Tønder Economic Development Agencies)
10.30 Fit4Jobs - Det bedste af 4 år
11.00 4 sessioner (2 sessioner af 30 minutter hver)

  1. innovation i virksomheder, grænseoverskridende økonomisk samarbejde
  2. initiativer for kvalificeret arbejdskraft F4J,Hvordan det tysk-danske grænseområde bliver synligt

12.00 Snacking og snak
13.00 Aktivitetsprogram med:

  • Workshops om bl.a. Lego Serious Game og sociale medier
  • Fit4Fun: Cocktails, bordfodbold, Vikingespil
  • Fit4Dating: Gratis udveksling i små grupper i DE-DK

14.30 Kaffe, kage og farvel
15.00 HAPPY END oF Fit4Jobs@WaddenC

Seneste nyheder

Foreningen Business Kolding søger 10 nye medlemmer til repræsentantskabet i 2023. Vil du være en del af et spændende netværk, som er med til at give input til erhvervsudviklingen i Kolding Kommune? Så er Foreningen Business Koldings Repræsentantskab måske noget for dig?

Til daglig lever Ronald Hofman af at sælge sikkerhedsmaterialer i en større virksomhed i Odense, men nu har han åbnet eget galleri i Kolding, og udlever dermed drømmen om at sælge kunst, der passer til mennesket – og ikke til sofaen.

Sig ja til en praktikant

Har du og din virksomhed tradition for at have praktikanter fra folkeskolen i erhvervspraktik? Måske det var noget I skulle overveje, for selv et ungt menneske fra 8. eller 9. klasse kan bidrage til din virksomhed.