POWER UP er et intensivt opstartsforløb til nye iværksættere, hvor du arbejder med din egen virksomheds idé som case.

Gennem POWER UPs intensive workshopforløb får du skærpet og konceptualiseret din idé og dit koncept, udviklet en bæredygtig forretningsmodel og styrket dine chancer for overlevelse.

HVAD er POWER UP for dig?

Power Up hjælper dig med at opbygge fundamentet for din virksomhedsidé og koncept. Uanset om det er inden for livsstils, interiør, mode, accessories, nye digitale løsninger, bæredygtige koncepter eller medieproduktion fra kogebøger til fotografi og grafisk design.  

Du får:

  • 10 moduler
  • Individuel business sparring
  • Praktiskorienteret viden og værktøjer
  • Et udvalg af valgfag
  • Netværk af andre nystartede iværksættere

Målet er, at du som ny iværksætter udvikler din virksomhed til en sund og bæredygtig forretning, og samtidig får et fagligt og personligt kompetenceløft. 

Du kan deltage hvis du har haft et CVR nummer mellem 0-1 år, men også selvom du endnu ikke har etableret et CVR nummer, blot du har en ambition om at starte selvstændig virksomhed.

 

HVORDAN kan jeg deltage på POWER UP?

Næste Power Up-forløb starter 19. maj med et miks af online og fysiske moduler. Læs mere her. 

 

HVAD siger tidligere deltagere?

”At være en del af Power Up har givet mig selvtillid! Tiltro til at jeg har noget som jeg KAN gøre til mit levebrød! Jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg skal drive en virksomhed, udefra og ind"

”For mig har Power Up givet mig indsigt, både i mig selv og det at lave firma. Det har udviklet min idé, min præsentation og min viden, og jeg føler, at jeg har fået oplysning om alle de ting der skal til for at få succes i min virksomhed. Jeg har fået udvidet mit netværk og er fantastisk glad for det!”

"Jeg har fået foldet min idé helt ud - pillet den fra hinanden og fået den sat sammen igen, som en stærk grundpille for at kunne gøre min drøm til virkelighed."

Læs flere udtalelser fra tidligere deltagere her.


OM Power Up

Spinderihallerne står for planlægning og gennemførelse af aktiviteterne i POWER UP. Den lokale rekruttering og koordinering af deltagere deles mellem Fremtidsfabrikken, Spinderihallerne og Business Kolding.

Power Up er en del af projektet MEDSTRØM. MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler. 

Læs mere på www.medstroem.dk