I forbindelse med vaccineringen mod Covid-19 kan der opstå en del spørgsmål - alle disse spørgsmål forsøger vi at svare på.

Sundhedsmyndighederne i Danmark er i fuld gang med at vaccinere mod Covid-19 og målet er at alle får tilbudt en vaccine inden sommeren 2021, men ikke alle vil tage imod stikket og ikke alle kan få på samme tid.

Ca. 70% af virksomhedslederne forventer, at der vil blive stillet krav til deres udfarende medarbejderes dokumentation for vaccine. Dette krav bliver ledelsen nødt til at viderestille til medarbejderne – men som de juridiske rammer er, kan virksomhederne ikke stille et generelt krav om, at deres medarbejdere skal vaccineres.

Ved dette arrangement får du lægens, psykologens og juristens svar på mange af de spørgsmål der svirrer rundt i luften.

Program
07.45
Let morgenmad, kaffe samt netværk
08.00

Velkommen
v/Lars Bo Frederiksen

08.05

Oplæg
Bent Würsching fra ArbejdsmiljøEksperten,
Henrik Norup fra Penta Advokaterne
Marianne Mørk Mathiesen, Læge

09.20

Rundt om emnet + afslutning

09.30

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Pt. har vi sat et maks på 25 deltagere grundet Covid-19. Bliver restriktionerne ændret, vil arrangementet blive tilpasset den ny virkelighed og vi vil selvfølgelig holde de tilmeldte orienteret.

 

Lignende arrangementer

01. juni 2021
kl. 07:45 - 09:30
Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
41 10 41 06