Kom med til sommerens hyggeligste netværksarrangement, når Foreningen Business Kolding samler medlemmerne til sommerfest hos Café Løverodde i de fantastiske omgivelser på Stenderuphalvøen.

ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET, MEN DU KAN TILMELDE DIG VENTELISTEN!

Foreningen Business Kolding holder i år Sommerarrangementet hos Café Løverodde og sætter spot på alle de gode ting, som Kolding Kommune byder på - naturen, maden, kulturen, ildsjælene og ikke mindst et stærkt erhvervsliv.

Kom og hør komiker Anders Lund Madsen, der er vært for en skarp og humoristisk debat om Kolding Kommune, som attraktivt sted, at  bo, arbejde og drive virksomhed, og som på vanlig vis formår, at sætte tingene på spidsen med et glimt i øjet.

Udover en underholdende paneldebat, byder Lillis på lækre hjemmelavede is; Nordic Coffee House serverer friskbrygget kaffe og Café Løverodde disker op med dejlig sommermad. Vi krydrer eftermiddagen med musikalske indslag fra ildsjælene bag den lokale Blue Bridge Festival, og kolde drinks fra Circus Gin

Du får også rig mulighed for, at høre mere om naturen, de lokale kræfter og give dine egne input til hvorfor Kolding Kommune er et godt sted, at bo!

Løverodde er et naturskønt område på Stenderuphalvøen med en fremragende udsigt ud over Lillebælt. Det er et populært udflugtsmål for både lokale og turister - og med god grund!

Vi glæder os til at se dig i vandkanten!

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Foreningen Business Kolding.

Program for dagen
15:00

Ankomst, netværk og nyd naturen
Netværk med de øvrige deltagere, og lidt godt til ganen. Festivallen Blue Bridge har sat deres scene op og der bliver spillet musik ved ankomst

15:45

Velkomst 
v. Business Koldings direktør, Morten Bjørn Hansen og ejerne af Café Løverodde og Restaurant Valdemar, Dorte Bichel og Peter Møller

16:00

Paneldebat med Anders Lund Madsen 
Hvorfor er øget bosætning vigtig for virksomhederne, og hvordan får vi flere borgere til Kolding Kommune? Hvad skal der til? En underholdende debat, med et spændende panel!

17:15

Musik, drinks & netværk
Netværk med de øvrige virksomheder, mens Blue Bridge-scenen spilles op af lokale musikere og Circus Gin-baren serverer lækre drinks.

18:00

Aftensmad
Café Løverodde serverer lette, sommerlige retter og flere lokale talenter går på Blue Bridge-scenen.

20:00

Farvel og tak for i aften!

 

NB! Der er et begrænset antal pladser til arrangementet - først til mølle.

Der kan tilmeldes max. to deltagere pr. virksomhed, for at gøre plads til så mange medlemsvirksomheder, som muligt. Udfyld én tilmeldingsformular pr. deltager.

 

Vi opfordrer deltagerne til samkørsel til Løverodde, og tilbyder også fælles buskørsel med afgang fra Pakhuset på Sdr. Havnegade.

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

15. juni 2022
kl. 15:00 - 20:00
Café Løverodde
Løveroddevej 12
6092 Sønder Stenderup
Gratis
No-show-fee på kr. 300,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Martin Porsborg Hemrich
mh@businesskolding.dk
+45 20 58 68 11