Mød andre iværksættere, virksomhedsejere og ildsjæle til netværk i Pakhuset til netværksrunde, morgenmad og oplæg.

Efter morgenens netværksrunde sætter vi denne formiddag fokus på den mentale del i at flytte dine drømme og tanker til virkelighed, og de muligheder der åbnes når du handler i troen på, at du kan nå dit mål.

Vores foredragsholder er Den Ærlige Coach v/ MayaBroch.com. Maya er uddannet indenfor formidling/facilitering og attraktive arbejdspladser.

Mayas udgangspunkt er, at vi allerede er, som vi skal være, men nu skal lære at være os selv.

Program
08.30

Netværksrunde (3 x netværkssamtale)

3 runder af 1:1-samtaler med i alt 3 af de andre deltagere.
1:1 samtalerne giver dig mulighed for at lære 3 deltagere lidt bedre at kende og evt. få sparring på din virksomhed, dine udfordringer eller din idé.

09.30

Morgenmad med Pakhuset

10.00

Foredrag ved Den Ærlige Coach v/ MayaBroch.com

Maya Broch har i dette foredrag fokus på manifestering og på at være bevidst om sine tanker. Med dette udgangspunkt fortæller hun om at aflive de overbevisninger, der modarbejder dig, bruge din energi bevidst, så du hele tiden har dit ManiFEST for øje og selvfølgelig arbejde med tilliden til at ting sker, fordi vi er fortjener det.

Sidst men bestemt ikke mindst, så skal vi fejre os selv! 

12.00

Tak for i dag

Tilmelding

Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

  • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
  • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
  • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
  • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
  • Ved nogle arrangementer vil der blive taget situationsbilleder, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
  • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding, de offentliggøres ikke, og videresælges ikke til tredjepart
  • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
  • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.
28. august 2020
kl. 08:30 - 12:00
Pakhuset
Mødelokale Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221