Business Kolding inviterer indenfor til oplæg, morgenbrød og netværk. Morgenens tema er Prissætning: Hvordan udvikler og afprøver du priser?

Sammen med oplægsholder Margrete Bak sætter vi denne morgen fokus på de helt grundlæggende principper bag prissætning, og du får mulighed for at gentænke dine egne priser. 

 • Hvordan sætter du prisen på dit produkt eller din viden?
 • Hvorfor er dine priser vigtige?
 • Hvad er en markedspris?
 • Hvad betyder omkostningsbestemt pris?
 • Hvordan kan du afprøve dine priser?
 • Hvordan kan du regulere dine priser?

Hvis du driver en ny virksomhed, dukker disse spørgsmål meget hurtigt op, og selv hvis du har været i gang flere år, kan du komme i tvivl om, hvor du skal lægge dine priser.

Efter oplægget er der mulighed for at deltage i Pakhusets fredagsmorgenmad. Her samles husets beboere til en halv times uformelt netværk over lidt lækkert morgenbrød. 

Oplægsholder

Margrete Bak er ejer og udvikler af Karlbak. Hun har spillet en betydelig rolle i udvikling af hundredvis af mikrovirksomheder i næsten alle brancher, og har været selvstændig siden 1997.

Hun står på et solidt fundament af erfaring med iværksætteri og mikrovirksomheder. Selv tillægger hun sin interesse for arbejdsliv og for, hvad der motiverer mennesker, den største betydning for kvaliteten af hendes rådgivning og undervisning. 

Om Go'morn StartUp

Over 5 fredage sætter vi fokus på udfordringer, som både nye og kommende iværksættere møder. Du vælger selv om du vil tilmelde dig et enkelt eller alle 5 oplæg. Alle er velkomne, og du behøver ikke have oprettet CVR-nummer. 

Vi glæder os til at se dig, og husk: If you snooze – you loose

Program
08.00

Velkommen og præsentationsrunde

08.10

Oplæg om prissætning ved Margrete Bak

09.30

Mulighed for fælles morgenmad med Pakhuset

10.00

Tak for i dag

Tilmelding

Vil du deltage i Pakhuset fælles morgenmad kl. 9.30-10.00?
Ja, jeg accepterer betingelserne.

Håndtering af persondata i Business Kolding

Ved tilmelding, accepterer du samtidig, at Business Kolding (dataansvarlig) behandler dine indtastede data i tråd med persondataloven, og på nedenstående betingelser:

 • Dine indtastede oplysninger overføres og gemmes i Business Koldings interne IT-systemer
 • Oplysningerne indsamles og behandles ifm. arrangementshåndtering og efterfølgende erhvervsservice til den pågældende virksomhed
 • Oplysningerne gemmes i min. 5 år efter arrangementet, jfr. gældende lovgivning, herunder regnskabsloven
 • Eventuelle deltagerlister (navn og virksomhed) kan distribueres til arrangementets deltagere, samt oplægsholdere
 • Ved nogle arrangementer vil der blive taget billeder og video, som bruges ifm. medie- og presseomtale, og på Business Koldings hjemmeside og sociale medier
 • Oplysningerne behandles udelukkende af medarbejderne hos Business Kolding og videresælges ikke til tredjepart
 • Du har iflg. persondataforordningen ret til indsigt, sletning eller blokering af registrerede data eller indsigelse, og berigtigelse af oplysninger, der er urigtige, vildledende eller på lignende måde er behandlet i strid med lovgivningen
 • Du kan klage over behandlingen af personoplysninger til Datatilsynet

Læs mere om Business Koldings persondatapolitik eller kontakt Business Kolding, Sdr. Havnegade 7, 6000 Kolding. Tlf. 76 33 21 11, info@businesskolding.dk.

Ja, jeg vil gerne modtage nyheder og arrangementer.

Go'morn StartUps øvrige oplæg

04. november 2022
kl. 08:00 - 09:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221