Grundet Covid-19 og nye restriktioner, ser vi os desværre nødsaget til at flytte det planlagte arrangement til 2021. Ny dato følger.

Traditionen tro inviterer Business Kolding til et eksklusivt event kun for iværksættere, der har startet selvstændig virksomhed i Kolding kommune indenfor de seneste tre år.

Det kræver mod og viljestyrke at starte egen virksomhed. Business Kolding vil gerne hylde jer, som starter op som iværksættere og vil derfor gerne invitere de iværksættere, der inden for de sidste 3 år har oprettet et CVR-nummer i Kolding Kommune til et eksklusivt netværksarrangement. 

Selvom Covid-19 raser synes vi hos Business Kolding, at det stadigt er vigtigt at hylde jer, der har turde tage springet og blive iværksættere. Derfor lægger vi op til en eftermiddag og aften, hvor du både får faglige oplæg og middag med netværk - selvfølgelig i trygge rammer og med god afstand.

Fra én hvid t-shirt til verdensomspændende succesbrand
Aftenens hovedoplæg bliver leveret af Andreas Von Der Heide. 

Andreas Von Der Heide er stifter af tøjbrandet Les Deux, der i 2015 af Euroman blev kåret som en af Danmarks vigtigste og mest lovende brands – og sidenhen er succesen kun fortsat i positiv retning. Andreas' foredrag er topmotiverende og inspirerer og udfordrer på én gang publikum til at tænke strategisk på en kreativ og anderledes måde, og ikke mindst at turde tænke stort og gøre drømme til virkelighed.

Andreas Von Der Heide har altid haft et iværksættergen, et stort drive og en kreativitet, som han havde en drøm om at omsætte til en forretningssucces. Det lå ellers ikke lige i kortene. Efter sin tid i Livgarden, trådte han i sin fars fodspor og begyndte på jurastudiet. Det var den sikre vej, men ikke der drømmene lå.

Drømmen handlede ikke om penge, men om glæde og frihed – frihed til at udleve sine drømme, være selvbestemmende og egenrådig, og hvor ingen skulle stjæle hans kreativitet eller kapitalisere på den.


Mere iværksætteri
I år skal vi besøge nogle af Koldings egne iværksættere, nemlig Tobbers Madbar. Udover et spændende foredrag med Andreas Von Der Heide, har Charlotte og Torben sagt ja til at tage os en tur igennem deres iværksætter-rejse. 

Grundet Covid-19 og for, at vi passer bedst muligt på jer, er der i år et begrænset antal på 30 pladser.
Tilmelding foregår ved "først til mølle" princippet.

 

Program
16.00

Indflyvning

16.15

Velkomst
v. Business Kolding

16.30

Oplæg
v. Borgmester Jørn Pedersen

16.45

Oplæg
v. Andreas von der Heide - Les Deux

17.45

Pause

18.00

Middag og oplæg
v. Charlotte og Torben – Tobbers

18.30

Bordet rundt og kaffe

19.00

Tak for i aften
v. Business Kolding

17. november 2020
kl. 16:00 - 19:30
Tobbers Madbar
Klostergade 27b
6000 Kolding
GRATIS
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Sannie Poulsen
sanpo@businesskolding.dk
21 25 02 86